Csajok és Pasik – A Nagy Házasítás!

Újra itt a népszerű kóstolósorozatunk: a Csajok és Pasik! A főszerepben ezúttal a legjobb fehér cuvée-k (azaz házasítások), na és persze a kóstolgató csajok és pasik! Új helyszínen, az egyre menőbb, megújult Márványmenyasszony különtermeiben és nagy teraszán!

Mikor? szeptember 29., 18:00-23:00
Hol? Márványmenyasszony Étterem, I., Márvány u. 6.
Belépő: 6000 Ft. A belépő tartalmazza a korlátlan kóstolót és egy 1000 Ft-os kupont, mely a rendezvény végén, palackos vásárlás esetén felhasználható.
Jelentkezés: info@borjour.hu, az első 300 jelentkezést fogadjuk el (a regisztráció kötelező, fizetés a helyszínen)

Erre a rendezvényünkre ugyanannyi hölgy és férfi vendéget várunk! Ezért külön számláló mutatja a Borjour főoldalán a hölgy és férfi regisztráltak számát. 150-150 vendég regisztrációját fogadjuk.

A rendezvényen szintén minden a házasításokról szól! :)

A borász kiállítókat arra kértük, hozzák el a legjobb fehér cuvée-jüket, azaz házasított borukat. Azaz minden standnál további borok mellett a pince top fehér cuvée-jét is megkóstolhatjuk!

További extra, hogy minden vendégünk (aki szeretne) kap egy kis matricát, melyen egy kiállító borászat neve és egy szám található (pl. Cseri Pince, 3). Egyféle matricából (melyen ugyanaz a borászat és ugyanaz a szám van) csak 2-t adunk ki: egy hölgy és egy férfi vendégnek. A matrica diszkréten a pohárra (vagy bármely látható testrészre :) ragasztható. Ha a párok megtalálták egymást a forgatagban, a matricájukon lévő borászat standjánál közösen megkóstolhatnak egy meglepetés tételt… hogy még könnyebben induljon az ismerkedés!

Kiállító borászatok (a sor még bővül):

Babits Pince, Tokaji Borvidék

Cseri Pincészet, Pannonhalmi Borvidék

Geszler Családi Pincészet, Mór

Grand Tokaj, Tokaji Borvidék 

Hilltop, Kamocsay Prémium, Neszmélyi Borvidék

Somlói Vándor Pince, Somlói Borvidék

Szöllősi Pincészet, Neszmélyi Borvidék

Tarjányi Pince, Eger

 

 

Magnum partner