Rólunk

Megyeri Sára, Borjour c. bormagazin- műsorvezető, Borjour-tündér:

Megyeri Sára

Azért tanultam meg írni, hogy ihassak. Ugyanis outsiderként borokkal foglalkozó magazinok köré keveredtem és tudtam, hogy ott is akarok maradni. Aztán már egyre kevésbé voltam outsider, sőt, 2007 elején bekerültem egy Késői Szüret nevű rádióműsorhoz, aminél kevés menőbb dolog volt akkoriban, legalábbis szerintem. Közben letettem egy borász szakmunkásvizsgát (ez is milyen menő…), született egy, aztán mégegy kisfiam, a rádióműsor pedig újraindult, csak most már azt is Borjournak
hívják. A rendezvényeken bennfentes vendégként, a rádióban műsorvezetőként funkcionálok.
Elérhetőség: megyeri.sara@borjour.hu

 

Nagy Sebestyén, Borjour c. bormagazin- műsorvezető, Borjour-celebrátor:

Amikor 2005 őszén elkezdtük a Késői Szüret rádióműsort, rettenetesen izgalmasnak tűnt élő adásban több ezer hallgatóval gondolatban együtt kóstolni, de aztán lassan rájöttünk, hogy még ennél is izgalmasabb, ha mindez térben is együtt történik (hát, fejlődünk mi is…). Ezért elkezdtük a Borjour kóstolósorozatot, és ezeknek a rendezvényeknek hála, azóta rengeteg nyitott, érdeklődő, kedves embert ismerhettem meg – ami a legnagyobb hozadéka annak, hogy öt évvel ezelőtt belekezdtünk a bormédiába. (Nagyon fiatal koromban, bulikban a pultot támasztva folyton erről álmodoztam: de jó lenne úgy ismerkedni, hogy semmi mást nem csinálok, csak iszom. És tessék, most meg kiderül, hogy működik! A bor tényleg összehoz.)
Elérhetőség: nagy.sebestyen@borjour.hu

Salamon Adrienn, értékesítési osztályvezető, Borjour-tündér:

“Minden mámor gyökere a szerelem. A bor folyékony szerelem.” Több mint 4 év médiázás után ez a szerelem ragadott magával. Lassan bontakozott ki, 3-4 év alatt, egy köveskáli borvacsora, a Manna étterembe szervezett első Borjourok (még mint vendég vettem részt!), az etyeki séták, a villányi túrák, a Budai Gourmet és a nyári borfesztiválok hatására. Aztán egy év alatt nagyot fordult velem az élet. Nem tudtam ellenállni a kedves csalogatásnak, így mára én lettem a Borjour egyik “bortündére”. A csapat tagjaként én tartom a kapcsolatot a borászokkal, a Borjourra jelentkezőkkel, partnerekkel, támogatókkal, szervezem a Borjouros kóstolókat. minden nap más, minden nap új kihívás, minden nap új mámor.
Elérhetőség: salamon.adrienn@borjour.hu

Tóth Gábor, sztárproducer:

A produkció producere, azaz mindenese vagyok. A motor, mókamester és barterkirály! Imádom a bort, rendszeres fogyasztó vagyok, a bor mára életem nagyon jelentős részévé vált – persze csak a csodás feleségem és cuki kislányaim után. A célom, hogy rendezvényeink és a rádióműsor segítségével szimpatikus embereket hozzunk össze, akiket érdekel a bor, de nem szeretnék szakértővé képezni magukat. Akik kényelmesen, lazán, vagányan szeretnek beszélni a borról, nem pedig túlmisztifikálva. A kedvenceim a Borjour rendezvényeink, ahol lehetőségem van személyesen találkozni a hallgatókkal, rajongókkal baráti hangulatban. Nagy terveim vannak, nemsokára hallotok róla… De addig is igyuk fel magunkat!

Mikola Tamás, marketing menedzser. Tomi:

Először volt a Szőlő Márka. Iskolaköpeny, sarki kisbolt, 4 forint 20 fillér, pénztárhoz láncolt sörnyitó, üres üveg a kosárba vissza. Csókolom… Aztán jött a kisfröccs. Szombat déli kosarazás, ételbárnak álcázott sarki kricsmi, pultos spricceli. Csúszik, húzóra, na még egy. Jónapot… Aztán jött a VBK. Bulik előtt, alatt, után. Helyett. Habzó tetejű. Műanyag palackból, műanyag pohárba, műanyag ízben. Másnapot… Aztán jött 10 év marketing, közben rövid italok, hosszúlépések, világosok sötétben…Snitt. Késői Szüret. Insomnia. Borjour. Most fahordós ászkolás, ideális mustfok, simulékony savak. Kiemelkedő évjárat. Nagy utazás… Tart… Vagy épp most kezdődik pontosan … ? Egs!

Hehl Szilvia, rendezvényszervező, Borjour-tündér:

Hogyan jött a bor és hogyan kerültem a Borjourhoz? A családunkban genetikai vonás, hogy szeretünk enni, inni, szeretjük a jót és az igényeset. Ők megismertették velem a minőségi borokat, én pedig a barátaimnak kezdtem megmutatni, hogy van élet a fröccsön és a sörön túl is. Szerettem a cimkéket és a fehér bor látványát egy szép borospohárban. Vizuális típus vagyok. Aztán a hosszú ismerkedés lezárásaként, egy hónap bormarketinges szakdolgozat írás alatt szerelmes lettem Egerbe, a Bikavérbe és a bormarketingbe. Bortanfolyamok, kóstolók, majd elindult a frissdiplomás munkakeresés. Szerencsémre hamar szembe jött a Borjour és megtetszettünk egymásnak. Jókor, jó helyen. Azóta tapasztalok, szervezek, mosolygok és töltök. Borjour tündér lettem.
Elérhetőség: hehl.szilvia@borjour.hu

Magnum partner