Tokaj Nyitány

Múlt  szombaton nekünk énekelte  az Anima Sound System azt, hogy “Tedd a napfényt be a számba”. Voltak évjáratbemutatók (2008-as aszúk és 2011-es dűlőszelektált furmintok), mesterkurzusok (édes nem aszúk), boldog és izgatott borászok, boldog és izgatott rajongók és persze rengeteg gyönyörűszép tokaji bor. Aki mindent, de tényleg mindent végigkóstolt, annak gratulálunk, nem kell jelentkeznie, úgyis megismerjük a mosolyáról.
Köszönjük, hogy ott voltatok és velünk kóstoltatok! Találkozunk 2013 tavaszán!

A kötetlen, sétálós kóstoló 16 órától 21 óráig tartott. Ez idő alatt a különteremben két mesterkurzust is tartottunk (férőhelyek száma: 50 fő), szakértő előadók által vezetett kóstolókkal.
Részletes borsor

17:00 – 18:00: Magita, Katinka, Mylitta… Édes nem aszúk. Nem csak csajoknak. Létszám: max 50fő.
Bárdos Sarolta, Béres Melinda és Káli Ildikó bemutatja Tokaj könnyeden édes oldalát, egy vidám hangulatú maszterklasszon, kilenc félédes és édes bor segítségével…
Megjelenő borászatok: Gróf Degenfeld, Disznókő, Tokaj Nobilis, Béres, Dobogó, Patrícius, Dereszla, Bodvin, Füleky
Részletes borsor


18:30 – 19:30: 2011 dűlőszelektált furmintjai. Betsek, Lapis, Király…
Szent helyek, nagy borok. Létszám: max 50fő.
Egy jó év már-már kultikus borainak első bemutatkozása, vagyis egy nagyszerű évjárat-debütálás Horkay András borszakértő vezetésével.

Megjelenő borászatok: Gróf Degenfeld, Disznókő, Tokaj Nobilis, Béres, Barta, Patrícius, Dereszla, Dobogó, Sauska-Tokaj
Részletes borsor
 


Az első 15 érdeklődő számára biztosítunk kombinált belépőt, mely tartalmazza a sétálójegyet, belépést a két mesterkurzusra, valamint délután 2 és 4 óra között lehetőséget a részvételre egy 2008-as aszúkóstolóra, a borászok társaságában. (A kombijegy ára: 15.000 Ft.)
Aszúikat bemutató borászatok:
Gróf Degenfeld, Disznókő, Tokaj Nobilis, Béres, Dobogó, Barta, Patrícius, Dereszla
Részletes borsor

Kiállító borászatok: Gróf Degenfeld, Disznókő, Tokaj Nobilis, Béres, Dobogó, Barta, Patrícius, Dereszla, Tokaj Classic, Alana-Tokaj, Samuel Tinon, Bodvin, Füleky, Sauska-Tokaj

 

——————————————————————————


Támogatók:

      

Média partnereink:

     
    
Értékesítési partnereink:
      
  

Magnum partner