GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

 

1. BORBÓN:

Minden BorBónnal kapcsolatos kérdésre, itt megtalálod a választ: BorBón

 

2. FELIRATKOZÁS A RENDEZVÉNYRE, JEGYVÁSÁRLÁS:

A legtöbb rendezvényünk regisztrációköteles, ezért ha szeretnél részt venni egy adott rendezvényen, fel kell iratkoznod rá az oldalunkon.
Ezzel együtt lehetőséged van online jegyvásárlásra, de a helyszínen is megvásárolhatod a belépőjegyet.

» Szeretnék feliratkozni egy rendezvényre és vásárolnék belépőjegyet online. Hogyan kell?

Az adott rendezvény oldalán a bal felső JÖVÖK! gombra kattintva tudsz feliratkozni.
A megjelenő ablakban add meg, hogy Veled együtt hány fővel érkezel, majd a következő lépésben kattints a JEGYVÁSÁRLÁS gombra. Itt meg tudod adni, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni. Vásárolni kizárólag bankkártyával tudsz, vagy BorBónnal, ha már gyűjtöttél annyit, amennyibe a rendezvény kerül.

A megvásárolt jegyek után járó BorBónról bővebben itt olvashatsz: BorBón 

» Szeretnék feliratkozni egy rendezvényre, de a helyszínen vásárolnék belépőjegyet. Hogyan kell?

Az adott rendezvény oldalán a bal felső JÖVÖK! gombra kattintva tudsz feliratkozni. A megjelenő ablakban add meg, hogy Veled együtt hány fővel érkezel, majd a következő lépésben kattints “A HELYSZÍNEN VÁSÁROLOK JEGYET” gombra.

Figyelem! A megvásárolt jegyek után járó BorBónt Te kapod a helyszínen minden vendéged után. Ha van regisztrált tag a vendégeid között, és igényt tart a jegye után járó BorBónjára, akkor jelezd a helyszínen fizetéskor és neki írjuk jóvá a BorBónt!

» Több fővel érkeznék egy rendezvényre, fel tudom íratni őket is? Hogyan kell?

Egy rendezvényre több embert is felírathatsz. Kattints az adott rendezvény oldalán a bal felső JÖVÖK! gombra, itt meg tudod adni, hogy Veled együtt hány fővel érkeznél.
A vendégeid belépőjegyei után járó BorBónokról itt olvashatsz: BorBón

» Hogyan tudok  leiratkozni egy rendezvényről?

A rendezvényről leiratkozhatsz, de felhívjuk a figyelmedet, hogy a már megvásárolt jegyek nem visszaválthatók!
Kétféleképpen is le tudsz iratkozni:
1. A Rendezvény oldalán: Kattints az adott rendezvényre. Majd kattints a bal felső LEMONDOM! gombra. (Ha a JÖVÖK! gombot látod, az azt jelenti, hogy nem iratkoztál fel.)
2. A Fiókodban:  A “Rendezvényeim” menüpontban a listázott események alatt látható “Lemondom” linkre kattintva tudsz leiratkozni az eseményről.

» Hogy tudok később online jegyet vásárolni, ha már feliratkoztam korábban egy rendezvényre?

Többféleképpen is tudsz később online jegyet vásárolni:
1. A Rendezvény oldalán: Kattints az adott rendezvényre. Majd kattints a zöld JEGYET VESZEK gombra. (ez a gomb csak akkor jelenik meg, ha már feliratkoztál a rendezvényre)
2. A Bolt menüpont alatt: kattinst a főmenüben a BOLTra, válaszd ki, hogy melyik rendezvényre szeretnél jönni, és rakd a KOSÁRBA.
3. A Fiókodban: a “Rendezvényeim” menüpontban, a listázott események alatt látható “Jegyet veszek” linkre kattintva bármikor vásárolhatsz online belépőjegyet.

 

3. ISMERŐSÖK MEGHÍVÁSA:

Minden meghívottad első vásárlása után 500 BorBónt kapsz ajándékba!

» Hogyan tudok meghívni ismerősöket egy rendezvényre?

1. A Rendezvény oldalán: Kattints az adott rendezvényre. A rendezvény leírása felett található linkre kattintva tudod meghívni az ismerőseidet.
A megjelenő ablak rubrikájába írd be az e-mail címet/e-mail címeket, ahova a meghívót szeretnéd küldeni, majd kattints a MEGHÍVÁS gombra.
2. A Fiókodban: ha már feliratkoztál az adott eseményre, a fiókod “Rendezvényeim” menüpontjában a listázott események alatt látható “Meghívót küldök” linkre kattintva bármikor meghívhatod az ismerőseidet.

A Fiókod “Elküldött Meghívóim” menüpontjában követheted a státuszt, hogy hol tartanak a meghívottaid. (Még nem regisztrált, Regisztrált, Vásárolt)

» Hogyan tudok egyszerre több ismerőst meghívni egy rendezvényre?

Kattints az ismerősök meghívása linkre (lásd az előző pontban).  Gépeld be egymás után az e-mail címeket, várd meg amíg ellenőrzi őket a rendszer, majd kattints MEGHÍVÁS gombra.  Ha sikeresen elküldte a rendszer a meghívókat, nyomj a BEFEJEZÉS gombra.

 

4. MEGOSZTÁS:

» Hogyan tudom megosztani a rendezvényt?

Az adott rendezvény oldalán, a rendezvény leírása felett kattints a “Rendezvény Megosztása”feliratra.

A lenyíló ablakban válaszd ki, hogy hol szeretnéd megosztani az eseményt. Itt a rendezvény linkjét is ki tudod másolni.