Rendezvények betöltése
  • Ez az rendezvény elmúlt.

Csajok és Pasik

csajok és pasik

Borjour Csajok és Pasik

…avagy a Nagy Házasítás!
Egy kóstoló a város egyik leghangulatosabb helyén, az Otthonkában, ahol megismerkedhetünk a legjobb fehér és vörös cuvée-kkel és egymással! A rendezvényen top borászatoktól kóstolhatjuk legjobb házasított boraikat, és közben sok-sok tombolaajándékot kisorsolunk.
Az este egyik különlegessége, hogy minden ajándékot egy nő és egy férfi vendégünk nyer meg közösen – a véletlenszerűen összehozott nyertesek együtt dönthetik el, mi legyen a nyeremény sorsa…

További extra: Legyen rajtad (látható helyen) egy szív (szíves nyakkendő, szív alakú medál, tetkó…, rúzzsal rajzolt szív a homlokodon, stb.) és ajándékba adunk egy palack spanyol vörösbort!

Kiállítók: Brigád, Mór; Folly Arborétum és Pincészet, Badacsony; Jackfall Bormanufaktúra, Villány; Katona Borház, Balatonboglár; Pócz Pincészet, Balatonlelle; Szivek Pince, Kesztölc; Tornai Pincészet, Somló; Vértes Birtok, Etyek

Időpont: április 20., 19:00 – 23:00
Helyszín: Otthonka, VIII.ker. Szentkirályi u. 23.
Belépő: 3000 Ft.  (tartalmaz egy 3 boros kóstolósort – fehér, rozé, vörös – a Borjour standjánál, kávét, ásványvizet, és ha szívesen érkezel: egy palack spanyol vörösbort).
A további borok közvetlenül a kiállító borászatoktól vásárolhatók meg pinceáron (0,5 dl, 1 dl és palackos mennyiségben).
Jelentkezés: Feliratkozáshoz és/vagy Online jegyvásárláshoz kattints a JÖVÖK gombra! Az első 200 jelentkezést fogadjuk el. A feliratkozás kötelező! (Ha csak feliratkozol, a helyszínen készpénzzel tudsz belépőt venni és a helyszínen írjuk jóvá az 500 Ft értékű BorBónt!)

április 20 2018

BorBón érték500

Mi az a BorBón érték?

Részletek

Foglalt/összes helyek száma: 51/200

Dátum: április 20
Időpont: 19:00 - 23:00
Ár: 3000Ft
BorBón ár [mi ez?]: 3000
Rendezvénytípus:
Rendezvény címkék:,

Helyszín

Otthonka

Szentkirályi u. 23.
Budapest, 1088 Magyarország

+ Google Térkép