Bolt

BORJOUR MAGNUM POP-UP WEBSHOP. Nyitva: február 19-25. Árgarancia: pinceár -10%! Rendelhető minimális mennyiség: 6 palack / tétel. Átvétel: átvételi ponton vagy kiszállítás 2000 Ft-ért Budapesten. A vásárlás után egy héten belül telefonon egyeztetünk a vásárlóinkkal.
 • Maczkó Róbert Kismedve Cuvée 2015

  1800 Ft

  Cabernet sauvignonra és merlotra épülő villányi száraz vörösbor, kiegészítve még két fűszeres fajtával. Az évjáratnak köszönhetően gazdag gyümölcsösség, szedres, meggyes aromák, bársonyos tanninok jellemzik.

 • Hertzka Bundás 2015

  2800 Ft

  Száraz vörösbor a Balatonfüred-Csopak borvidékről. Bársonyos, telt íz, piros bogyós gyümölcsök és enyhe fűszeresség gyönyörű harmóniája, mely kívánja a kiadós vad ételeket, de magában is egyéni gasztronómiai élményt nyújt.

 • Hertzka Kékfrankos Rosé 2016

  1100 Ft

  Egy szép, könnyed, rosé, mely illatában az epret és málnát idézi. Beleízlelve rögtön a gyümölcsös jegyek dominálnak és kellemes savaival igazi frissítő élményt ad mindenkinek, aki kóstolja. Bátran lehet fogyasztani könnyű szárnyas ételekhez, gyümölcssalátákhoz vagy jól behűtve magában.

 • Tóth Ferenc Egri Bikavér 2015

  2250 Ft

  Kékfrankos, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Kadarka házasításával készült egri száraz vörösbor. Az alapborok érlelése részben 60hl-es ászokhordókban, részben tölgyfa hordókban történt 16 hónapig. Házasítás után a bort letöltöttük, melyet palackos érlelés követett.

 • Paulus Molnár Borház Gold Chardonnay 2017

  1390 Ft

  Elegáns, finom zamatú száraz móri fehérbor, semleges íze engedi, hogy a termőhely jellege és a borászati stílus érvényesüljön. Acéltartályos érleléssel készült.

 • Takler Bikavér 2015

  3600 Ft

  Szekszárdi száraz vörösbor. Ha szereted a komplexitást és a lendületes karaktert egy vörösborban, és meg szeretnéd lepni magad egy szofisztikált, nagy aranyérmes borral, akkor mindenképp ajánljuk.

 • Préselő Messzelátó-dűlő Késői szüret Furmint 2016

  3800 Ft

  Tokaji édes késői szüretelésű furmint.

 • Jackfall Chardonnay 2015

  3500 Ft

  Villányi száraz fehér Chardonnay. A reduktív és oxidatív technológia házassága, fele tétel 8 hónapot töltött első töltésű francia tölgyben, fele tétel pedig acéltartályban várta a házasságot. Így született meg ez a Chardonnay, ami nem éppen egy könnyű kaland, közepesnél nagyobb test, lendületes savak, szájban krémes szerkezet. Kiváló párosítás, szinte minden ételhez.

 • Babits ÉrdekHázasság 2015

  1790 Ft

  Sárgamuskotály és hárslevelű szőlőfajták házasításából készült nemes édes tokaji fehérbor. A házassághoz érdekük fűződik, mert míg a hárslevelű a karakteres savgerincet, testet és hosszan lecsengő ízt adja, addig a sárgamuskotály csodálatos illatot és kiegyensúlyozottságot biztosítja a bornak.

 • Katona Rajnai Rizling Kokas-hegy 2014

  1800 Ft

  Balatonboglári száraz fehér Rajnai Rizling. Szeptember végi, válogatott kézi szüret Kokas-hegyről, mely spontán, fahordós erjedés és almasavbomlás után még 8 hónapot érlelődött különböző méretű fahordókban. Szikár, körtés, kissé ásványos, mandulás, elegáns, harmonikus, tiszta ízű, kerek rajnai a javából.

 • Sziegl Furmint 2016

  2250 Ft

  Klónkísérlet, spontán erjesztésű fehérbor. A fajta adottságaiból eredően kiválóan közvetíti a termőhelyet. Kísérleti tétel, korlátozott számban kapható.

 • Préselő Apukám Bora Furmint 2016

  3250 Ft

  Tokaji száraz fehérbor. A 60% reduktív és 40% 3 hónapos hordós érlelésű furmint házasítása. Friss jól iható furmint a körtés jellegzetes tokaji furmint ízek mellett kis fehér virágos jegyekkel, elegáns ásványossággal.

 • Koch Késői szüretelésű Chardonnay 2015

  1400 Ft

  Kézzel szüretelt és válogatott, késői szüretelésű szőlőből készült száraz fehérbor. Gyümölcsös illatokkal, gazdag ízvilágú, hosszú lecsengésű, testes, elegáns, úri, tekintélyes bor.

 • Tiffán’s Cuvée Carissimae 2013

  6750 Ft

  Villányi száraz prémium vörösbor, amely Cabernet Sauvignon (30%), Merlot (50%) és Cabernet Franc (20%) házasításával készült.

 • Nyitnikék Borműhely Született Feleség Olaszrizling 2016

  1100 Ft

  Finoman citrusos zamatú, könnyű olaszrizling a Badacsony-Tóti hegy nyugati oldaláról. A vulkanikus talaj
  adta mandulásba hajló minerális jegyek egészítik ki élénk, intenzív illatú rizlingünk szépségét. Minőségi
  reduktív borunkat a fajtajelleg mellett zamatgazdagság és finom savösszetétel jellemzi. Kellemes friss,
  üde társ: igazi Született Feleség

 • Fodorvin Aszófői Olaszrizling 2017

  1530 Ft

  Aszófőn az öreghegyi és vörösmáli dűlőben termett alapanyagból készül a Fodorvin száraz fehérbora. Illatában citrusos és vegetális jegyek dominálnak. Telt íze kellemes savakkal egészül ki.

 • Dominium Zenit 2016 félédes

  1800 Ft

  Mátrai félédes fehérbor. Az első zenit szüretünk, amely most fajtatisztán került a csavarzáras palackba. Kirobbanóan illatos, virágos, citrusos, élénk fehérbor. Meglepően krémes, telt, összetett korty, messze több, mint amit egy illatos, reduktív bortól várnánk.

 • Katona Nálad Vagy Nálam rozé 2017

  900 Ft

  Balatonboglári Cabernet Sauvignon – Merlot száraz rosé. Könnyed illatában tavaszi virágokat, friss gyümölcsöket felvonultató, gazdag, zamatos Cabernet Sauvignon és Merlot szőlőből készült, mediterrán jellegű rosé.

 • Babits Tokaji Furmint 2016

  1790 Ft

  Száraz tokaji furmint. Verhetetlen a maga nemében, minden ami Tokaj- Hegyalját jellemzi az benne van, Zempléni tölgyfahordós érlelés, markáns savak, nagy test. A furmint szinte kilóg belőle, összetéveszthetetlen íz illat harmónia, óriási karakterrel. Nehéz és könnyed ételek mellé kiváló, étrendi hatása tökéletes.

 • Tűzkő Birtok Cserszegi Fűszeres 2016

  1100 Ft

  Tolnai száraz fehérbor. Közkedvelt fajta, intenzív fűszeressége, parfümössége teszi szerethetővé. Mind illatban és ízben fajtajelleges, barackos, citromos jegyek. Savai intenzívek, így fröccsben is szépen viselkedik.

 • Porgányi Tokaji Fordítás 2010 édes

  3000 Ft

  Tokaji édes fehérbor. Illata kezdésnek mézédes, majd előbukkan a másod aszútól megszokott aszalt szilva és aszalt sárgabarack elragadó aromái. Ízében is ezt a vonalat követi, melyhez hozzá csatlakozik a tokaji pincék jellegzetessége. Ez a komplexitás körülöleli a kortyot. Nagytest, kellemes savak jellemzik.

 • Katona Rianás (Chardonnay) 2017

  900 Ft

  Balatonboglári száraz fehér Chardonnay. Komplexebb és fajtajelleges, kicsit reszeltalmás ízekkel ejti rabul fogyasztóit, határozott illatú, finom, elegáns savtartalmú karakteres száraz fehérbor.

 • Katona Flört 2017

  900 Ft

  Balatonboglári Irsai Olivér – Sárgamuskotály száraz fehérbor. Nem hazudtolja meg magát, bomba illat, könnyed ízek. A palack magában rejti a balatoni nyarat! Intenzív, parfümös illatú, világos szalmasárga színű, friss, száraz fehérbor. Palackozás előtt kis szénsavval dúsították, hogy még inkább kiemeljék üdeségét, könnyedségét!

 • Grand Tokaj Muscat Blanc 2016 Félszáraz

  1290 Ft

  Félszáraz tokaji muskotály fehérbor. Légiesen könnyed, gyümölcsös bor, mely magában hordozza a Sárgamuskotály szőlő minden szépségét.  A savtartalom és édesség tökéletes harmóniája mellett ízében lime-os, körtés gyümölcsösség mellett a friss fehérhúsú őszibarack dominál. Elegáns, de határozott, ropogós savak teszik a bort teljessé és hosszúvá. Kiváló Aperitif.

 • Havas&Timár Kékfrankos, Nagy-Eged, szűretlen 2012

  2250 Ft

  Szűretlen száraz vörös Kékfrankos a Havas&Timár pincészettől. A fenolosan érett, barna maggal rendelkező szőlő már szüret közben is egy válogatáson ment keresztül. Hagyományos préselést követően, az újbort ülepítettük és
  gravitáció segítségével fejtettük a színbort hordóba. Az érlelés használt barrique-ban történt, 22 hónapon keresztül.

 • Maczkó Róbert Villányi Franc

  4500 Ft

  Vilányi száraz vörösbor. A Villányi borvidék legnemesebb fajtája, elegancia, kifinomultság és sokszínűség jellemzi. Illatában csokoládés, fűszeres, szedres jegyeket fedezhetünk fel, pohárba töltve tovább nyílik, még többet mutatva a bor gazdagságából. Szigorú terméskorlátozás mellett szüretelték egy kiemelkedő évjáratban, francia tölgyfahordóban érlelték, nagy odafigyeléssel gondozták.

 • Dubicz Fríz Hárslevelű 2008

  4500 Ft

  Félszáraz mátrai fehérbor. A Hárslevelű szőlőfajta bora ritka komplexitást ért el 2008-ban. Illatában még kacéran virágos, nektárosan bódító, ízeiben viszont a töppedt szőlő, napszárított barack, aszalt füge és a sziklaszilárd savszerkezet alkot különleges harmóniát. Ritka bor nemes pillanatokra.

 • Pántlika Becce Blanc 2017

  1490 Ft

  Balaton-felvidéki száraz fehérbor, 100% Sauvignon Blanc a Becce hegyről. Innen származik a neve is. Friss, üde tételünk színe halvány sárga, zöldes árnyalatokkal, illatában uralkodó az egres, mellette még érezhető egy pici bodza. Íze frissítő és hosszú, egyben az illatok folytatása. Kiegészülve érett citrusokkal és zöld héjú almával.

 • Brigád Chardonnay 2016

  2700 Ft

  Házasítással készült móri száraz fehérbor. Két különböző időpontban szedték a szőlőt: a korábban szüretelt fele acéltartályban erjedt, a második ütem viszont újhordóban, egy kicsit héjon áztatva. Végül a kierjedt borokat használt hordóban házasították össze és finomseprőn érlelték még 5 hónapig: így mindkét chardonnay-stílus legjobb stílusjegyeit tudták megőrizni a kész chardonnay-ban.

 • Gedeon Birtok Rajnai rizling 2016

  1200 Ft

  Kunsági száraz fehérbor. Ragyogó, tükrös szalmasárga szín, érett fehérhúsú gyümölcs és virágillat, finom vegetális jegyekkel. Szájban határozott, lendületes savak, ízében licsi, zöldalma és citrusok uralkodnak. Feszes struktúra. A bor életpályája elején jár, sok-sok tartaléka van.

 • Havas&Timár Rozé 2017

  1450 Ft

  Havas&Timár Pincészet negyedik rosé tétele, ahol a Kékfrankos és a Cabernet Sauvignon szőlőt külön kezelték, de a két külön szőlőfaja újborát házasították össze. Mindkét esetben technológiailag érett, egészséges gyümölcsöt szüreteltek, kicsit magas savakkal, sok gyümölcsösséggel.

 • Dominium Syrah 2015

  2600 Ft

  Mátrai száraz vörösbor.

 • Sziegl Birtokvörös 2015

  1900 Ft

  Kékfrankos, Zweigelt, Cab, Sauv, és Kadarka fajtákból készült birtokházasítás, derítetlenül,
  szűretlenül palackozva. Egy gyümölcsös, könnyű vörösbor elkészítése volt a házasítás célja. Spontán erjesztésű, 12 hónapot volt sokadtöltésű hordóban.

 • Büttner Olaszrizling 2016

  1755 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor, halványsárga, zöldes reflexekkel. Megkóstolva a korty eleje kristálytiszta ásványosságot mutat, míg a korty második felében vegetális jegyek mutatkoznak. Közepesen testes. Légies eleganciát mutat. Ízében sokáig kitart, és fehérborssal zárul.

 • Tiffán’s Pinot Noir 2013

  3420 Ft

  Száraz villányi Pinot Noir. A Várerdő nyugat-északnyugati fekvése ideális a fajtának: szép savú, pikáns, fűszeres bort terem.

 • Angyal Tokaji Tézis 2016 félédes cuvée

  1120 Ft

  A Tézis az Angyalok, Tokaji félédes Cuvéeről alkotott álláspontja alapján született meg. A Furmint barátságos ízvilágát, a Sárgamuskotály bájaival házasítottuk, mely a természetes maradék cukortartalommal és a mezei virágok illatával kiegészülve.

 • Fáncsi Hegyi Pince Chardonnay 2017

  1300 Ft

  Száraz fehér Chardonnay. Magyarországon a legismertebb fajta. A balatonboglári termőhelyen a gyümölcsillatok kerülnek előtérbe. Savai harmonikusak, könnyedséget sugároznak. Ízjegyei a sárgabarackot és a mangót idézik.

 • Tiffán’s Immortal 2014 Cuvée

  1800 Ft

  Száraz vörös villányi cuvée.  A fajtaösszetételen, ez évben is változtattak. E változtatásnak és a kiváló évjáratnak köszönhetően az eddigi legszebb Immortal Cuvée született meg: a kétéves fahordós érlelés eredménye egy bársonyos szép vörösbor, lágy savakkal, érett, finom tanninal.

 • Gróf Buttler Kadarka Superior, Nagy-Eged 2014

  4950 Ft

  Egri száraz vörösbor. Édes fűszerek, érett, lédús piros bogyós és erdei gyümölcsök sokasága. Nagyon gazdag és tömör korty, amelyben a szép savak és az édes aromák játékossága igazi élményt nyújt. Kiemelkedő koncentráltság és mélység jellemző erre a borra.

 • Vértes Birtok Etyek 3.6 2015

  1800 Ft

  Etyeki száraz fehérbor. Kiváló évjáratból származó klasszikus Chardonnay-Sauvignon blanc házasítás,amely magában foglalja a jellegzetes “Etyeki terroir”-t.

 • Jackfall Cabernet Sauvignon 2012

  3500 Ft

  Villányi száraz vörös 100% Cabernet Sauvignon. Lendületes intenzív életerős bor.  Illatában málna- és áfonyalekvár, szép gyümölcsösség érezhető, a háttérben visszafogott hordóhasználattal. Érett, de kissé még rakoncátlan csersavak, gazdag gyümölcsös zamatok, élénk, de jó savak.

 • Sziegl Tramini 2016

  1900 Ft

  Szűretlen száraz fehérbor. 5%-a késői szüretelésű termésből készült, héjon erjesztve, fajélesztő hozzáadása nélkül. A többi 85%-ot teljes érettségben szüretelték és hordóban erjesztették spontán. A 2 tételt utólag házasították össze, majd egy 5 hl-es hordóban érlelték együtt még 2 hónapot.

 • Koch Ice Wine 2007 édes

  1500 Ft

  Az ICE Wine jégbort Rajnai Rizling szőlőfajtából készítették, melyet -7°C-on szüreteltek 2007. december 20-án. Erre az időre a szőlőszemek kellőképpen letöppedtek és a fagy hatására a bogyókban jégkristályok képződtek, melyek préseléskor nem kerültek a mustba.  A fagyott szemekből csak lassan folydogált ki a must, mely rendkívül
  illatos és gyümölcsös.

 • Babits Halfarka Sárgamuskotály 2016

  1790 Ft

  Száraz tokaji prémium fehérbor.  Kimagasló minőségű válogatott szőlőfürtökből készült bor. Illatában és ízében robban a gyümölcs, mintha a szőlőbe harapnánk, csak cukor nélkül. Ettől válik olyan különlegessé, könnyűvé, egyedivé.

 • Sabar Kékfrankos Rosé 2017

  1520 Ft

  100% kékfrankos badacsonyi száraz rosé a Bács-hegy délnyugati dűlőjéről termett szőlőből. 100% acéltartály, korrallos színvilágú, kora nyári roppanós, bogyós csümölcsök, keveredve az erdei eper édesfűszeres zamatosságával. Egy palack nyár.

 • Préselő Habzó Hárs 2017

  2600 Ft

  Száraz, fehér, széndioxid hozzáadásával készült, illatában és ízében friss gyümölcsökre emlékeztető tokaji habzóbor. 60% Hárslevelű, 35% furmint és egy csipetnyi sárga muskotály házasítása. Gazdag zamatában megjelennek még a hamisítatlan tokaji – mézes és parfümös – jegyek is.

 • Paulus Molnár Borház Gold Generosa 2017

  1390 Ft

  Móri száraz fehérbor. Intenzív fajtajelleges, illatos-, zamat gazdag száraz fehérbor, 14% alkoholtartalommal, mely szépen belesimul a borba.

 • Vineas Tenkes Villányi Rose Cuvée 2016

  1350 Ft

  Villányi Kékfrankos száraz Rosé.  Reduktív technológiával irányított erjesztéssel készült. Ennek eredménye az enyhén rózsaszínes árnyalat, némi lilás beütéssel. Gyümölcsös ízű és illatú, harmonikus savösszetételű. 12-15 °C-on élvezhető leginkább, maradék szénsavassága is így teszi még élvezetesebbé.

 • Maczkó Róbert Portugieser 2017

  1620 Ft

  Villányi száraz klasszikus vörösbor. Villány vezető fajtája, mely egyedül itt, a borvidéken mutatja meg
  igazi arcát. Sötét tónusú, finom csersavtartalmú bársonyos vörösbor.

 • Fáncsi Hegyi Pince Cabernet Sauvignon 2013

  1600 Ft

  Gránátvörös színű, fűszeres száraz vörösbor. Finom vaníliás illattal és harmonikus, hosszú, feketeribizlire emlékeztető zamattal. A magas antioxidáns – szint miatt mértékletes fogyasztása jó hatást gyakorolhat az egészségre.

 • Grand Tokaj Tokaji Aszú 5 puttonyos 2013

  4490 Ft

  Kóstolva, ízében nagyon tiszta gyümölcsösség, a narancs, birs, körte és sárgabarack jegyei jelennek meg, de megtalálhatók a fehércsokoládés, vaníliás ízek is. A savak kereken és hosszan tartják a bort. Nagy potenciállal rendelkező,  igazi tokaji nagy bor.

 • Vértes Birtok Etyeki Chardonnay Battonage 2015

  1800 Ft

  Etyeki száraz fehérbor. Hat hónapig barrique hordóban, finom seprőn érlelt fajta karakteres bor az utóbbi évek egyik legjobb évjáratából.

 • Büttner Prémium Olaszrizling 2016

  2250 Ft

  Badacsonyi prémium száraz fehérbor. Színében halványsárga. Fa hordóban érlelt, kiváló minőségű nedű. A hordónak köszönhetően a modern ízvilág vegyül a hagyományos ízekkel. Az olaszrizlingre jellemző vonások mellett sárgahúsú gyümölcsök és vegetális jegyek jelennek meg. Közepesen testes badacsonyi bor.

 • Pántlika Összhang 2015

  3000 Ft

  Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házasítású száraz vörösbor a Balaton-felvidékről, déli kitettségű, mészköves talajról. Jellemző rá a gyümölcsösség, mely harmonikus egységet alkot a hordóból származó aromákkal. Mély, bíbor színárnyalatú, sűrű szövésű vörösbor. Illatában és ízében érett cseresznye, fekete áfonya és ribiszke, majd a hordóknak köszönhetően balzsam és karamellás jegyek is megjelennek.

 • Joó Tamás Irsai Olivér 2017

  1620 Ft

  Villányi gyümölcsös, száraz fehérbor a szőlővirág ízével és illatával. Szinte parfümös illatjegyei miatt elsőre hölgyek körében kedvelt, de friss, ropogós savai, forró nyári estéken fröccsként az úriemberek tetszését is hamar elnyeri.

 • Joó Tamás Joóreménység Olaszrizling 2017

  1620 Ft

  Villányi száraz, fehér  Olaszrizling.  Magával ragadó citrusos, zöldalmás, banános illatokkal és ízekkel, friss savakkal, világos aranysárga színnel, olaszrizlingekre jellemző mandulás lecsengéssel.

 • Cseri Pannonhalmi Rosé 2017

  1500 Ft

  Üde, gyümölcsös, megkapóan szép színű száraz rozébor, kirobbanó gyümölcsízekkel. Eper, málna, mirabella szilva jegyekkel, hosszú lecsengéssel.

 • Maul, Dávid Virgo 2015

  9500 Ft

  Villányi száraz vörösbor. A pincészet csúcsbora, mely merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon házasításából született. Testes, vastag, mégis gyümölcsös nagy bor. 20 hónapig érlelődött a tölgyfa hordókban.

 • Büttner Zöld Veltelíni 2016

  2385 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor.  Megkóstolva tűzköves, füstös jelleg az elsődleges. Az illatban feltűnő sárgabarack később ízben is felsejlik. Enyhe szénsav fokozza a frissesség érzetet. A záróakkord egy csipetnyi izgalmas, zöldborsos fűszeresség.

 • Katona Semillon 2017

  1350 Ft

  Balatonboglári száraz fehér Semillon. Könnyű, friss, ropogós reduktív fehérbor. Grapefruit, citrusok, csalán, jó savak, friss ízek.

 • Angyal Üdvözlet 2017 Tokaji Muscat Blanc

  1086 Ft

  Szalmasárga színű üde száraz fehérbor. Sárgamuskotály, melyben a jellegzetes muskotály mellett, grépfrút és a frissen vágott fű illata dominál. A szénsavas letöltésnek köszönhetően igazi frissítő borrá vált.

 • Angyal Ámor 2016 tokaji furmint

  1257 Ft

  Késői szüretelésű könnyű édes desszertbor. A november végi szüret meghozta a várva várt reményeket ennél a bornál. Túlérett, töppedt szőlőszemek mézédes, naspolyára, vadkörtére és aszalt gyümölcsökre jellemző ízei dominálnak. Cukortartalmát magasan megőrizve készítették, lágy könnyű savérzet jellemzi.

 • Fodorvin Aszófői Cabernet Sauvignon Rozé 2017

  1620 Ft

  Üde, málnás, ribizlis illatában előbukkan a fűszeresség is. Egy igazi zamatbomba, melyet még inkább frissít a benne lévő széndioxidtartalom. Remek társa lehet tészta féléknek, szárnyasoknak, rózsaszínűre sütött húsoknak.

 • Fodorvin Vászolyi Irsai Olivér 2017

  1440 Ft

  Száraz fehérbor. Intezív illat, amely tobzódik a parfümös, virágos jegyekben. A korty is az illatnak megfelelő aromatikát hordozza. Könnyed, légies bor visszafogott,lágy savakkal. Ajánljuk gyümölcsös köretű ételekhez, baráti beszélgetésekhez.

 • Dubicz Fríz Olaszrizling Barrique 2016

  2200 Ft

  Száraz mátrai fehérbor. Érett szalmasárga, illatában finom fahordós tónus. Érezhetően szépen érett alapanyag, mely méltó a fahordós érlelésre. A 3 hónapos újhordós kezelés éppen elegendő, kellemesen tónust ad a bornak. A sav és a test elegánsan egyensúlyban van. A barrik kedvelők kedvence lehet.

 • Paulus Molnár Borház Frizzante 2016

  1290 Ft

  Királyleányka és irsai alapból készült félszáraz cuvée gyöngyözőbor. A forró nyári napok itala, kellemes savakkal és sok játékos buborékkal.

 • Szent Gaál Kékfrankos 2016

  1340 Ft

  Lendületes szekszárdi száraz vörösbor, amelyet diszkrét fahordós érlelés tesz teljessé. Szépen nyíló gyümölcsös illat, és élénk vörös szín jellemzi. Baráti beszélgetések mellé ajánljuk. Az Országos Borversenyen ezüstérmet nyert!

 • Porgányi Tokaji Aszú 5 puttonyos 2014

  5000 Ft

  Tokaji édes aszú. Első illatozásra érezhetjük a trópusi gyümölcsök, aszalt szentjános kenyér, barack és egzotikus virágok varázslatos kombinációját. Ízében az aszú szemek és botritisztől jól megszokott körte,barack, füge, enyhe naracshéj mutatkozik. A tölgyfahordós érleléstől kapta vajasságát és érett ízérzetét. Testes, édes, élvezetes, nagy potenciállal rendelkező bor.

 • Préselő Sárgamuskotály 2017

  2500 Ft

  Tokaji száraz fehérbor.

 • Gedeon Birtok Irsai Olivér 2017

  1200 Ft

  Száraz kunsági fehérbor. Könnyed, üde és csupa szőlő , emmi fakszni, egyszerűség és elegancia magas fokon. Tiszta határozott, intenzív is ízvilág, nagyon jó savszerkezet, egyensúly és harmónia.

 • Tokajicum Mandulás Furmint 2016

  1880 Ft

  Dűlőszelektált Furmint a legjavából, egy újabb gyöngyszem a Tokajicum palettáján. az első osztályú Mandulás dűlő termése! Csak válogatott alapanyagból készült harmonikus bor, mely kíváló kísérője lehet egy fácán erőlevesnek, de önmagában is tartalmas, jó savszerkezettel és beltartalmi értékekkel rendelkező nedű!

 • Büttner Vulcanus 2016

  2520 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. A szőlőfajtát a Szürkebarát és a Budai Zöld keresztezésével dr. Király Ferenc állította elő. Szinte csak Badacsonyban találkozhatunk vele.  A korty elején jelentkező sárgabarackos és körtés gyümölcsösséget sáfrányos fűszeresség egészíti ki. Élénk, cizellált savak jellemzik. Intenzíven ásványos, szinte sós jelleget mutat. Lendületes, hosszú bor.

 • Chateau Teleki Villányi Franc 2015

  2300 Ft

  Villányi száraz vörös Cabernet Franc. A korty feszes, mégis van benne egy élvezetes bársonyos textura. Ismét felfedezhetjük a hangsúlyos gyümölcsös karaktert és némi pörköltes jelleget, mely emeli a bor ízgazdagságát. Hosszú zamatgazdag bor.

 • Paulus Molnár Borház F&C Cserszegi fűszeres 2017

  990 Ft

  Szép érett alapanyagból készült félszáraz fehérbor, igazi bodzás illatokkal szép savakkal, melyeket egy kevés maradék cukor tesz igazán kedvessé.

 • Paulus Molnár Borház F&C Kékfrankos Rozé 2017

  990 Ft

  Ropogós, élénkebb savú igazi, könnyed gyümölcsös jó ivású, móri fröccsös rozé.

 • Fodorvin Olaszrizling Öreghegy Carpe Diem 2015

  2880 Ft

  Félédes fehérbor. A kellően nagy test kerek savakkal párosul, ízében előbukkan a keserű mandula nagy élményt nyújtva a fogyasztóknak. Ünnepi alkalmak kiváló kísérője lehet.

 • Dominium Turán Authentica 2015

  1900 Ft

  Mátrai száraz vörösbor. Közepesen mély rubin szín jellemzi. Érett közepesen intenzív illatú, mely a szeder, feketeribizli, vanília jegyeit hordozza magán. Közepes test közepes savakkal jelenik meg a borban, amely alacsonyabb tanninokkal társul.

   

 • Katona Cabernet Sauvignon 2012

  2700 Ft

  Balatonboglári Cabernet Sauvignon testes, tartalmas, száraz vörösbor. Illatában a piros gyümölcsök és a fás jegyek bámulatosan keverednek. Ízében kiérezhető a fás érlelés és a finom, markáns tanin tartalom, de ezzel együtt az érett gyümölcs és a harmonikus savtartalom is. Jól áll neki a közel 16 hónapos új tölgyfahordós(barrique) érlelés.

 • Tiffán’s Rosé Cuvée 2017

  1620 Ft

  A Tiffán’s pincészet villányi rosé házasítása friss, üdítő hatása felfrissíti az elmét és megengedi a nyelvet. A szép, jellegzetes hagymahéj színt néhány órás szőlőn áztatással érik el. A savtartalom gondosan megkomponált, részleges almasavbontással finom selymesség jellezmi ezt a rosét.

 • Gedeon Birtok Arany Sárfehér 2016

  1200 Ft

  Kunsági száraz fehérbor.  Szájban üde, ízben finom vegetális jegyek, grapefruit és sok-sok citrus diszkrét alma és körte lecsengéssel. Határozott karakter, szép savszerkezet, fiatalos lendület. Friss roppanósra párolt spárgát képzel hozzá az ember, kecske sajtkrémes öntettel, vagy zöld salátát olivával, pici balzsamecettel.

 • Csernyik Bérc cuvée 2016

  1800 Ft

  Mátrai száraz fehérbor. Csábító illatában szőlő, virágok és menta. Hömpölygő, egyensúlyos korty, szép savszerkezettel és leheletnyi ásványossággal. Ízében vonzó hársmézes jegyek. Kristálytiszta, modern, szerethető desszertbor. Kiváló kísérője lehet gyümölcsös húsételeknek és kevésbé édes desszerteknek.

 • Koch Francia Módi 2015

  2710 Ft

  Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc házasításával készült száraz vörös villányi cuvée. Kifinomult elegancia, tökéletes harmónia jellemzi a bort. Stílusa gyümölcsös és még is bársonyosan telt.

 • Maul Hedonista Reserve 2015

  7500 Ft

  Villányi száraz vörösbor.

 • Koch Csanád Cuvée 2012

  8000 Ft

  Villányi száraz vörösbor, Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25% házasításával. A Csanád Cuvée a Pincészet legnagyobb gonddal készíett bora, melyet csak kiváló évjáratokban készítenek legjobb dűlőik hordószelektált boraiból. 14 hónapot kis fahordóban, majd 16 hónapot palackban érlelték, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz.

 • Tűzkő Birtok Premium Merlot 2013

  3200 Ft

  A tolnai dombok páratlan adottságainak köszönhető ez a tartalmas vörösbor. Mély színű, testes, tanninokban gazdag. Fahordós és palackos érlelés után fejlődik ki rendkívüli zamatgazdagsága, és erdei gyümölcsökre emlékeztető illatvilága. A 2017-es Országos Borverseny aranyérmese.

 • Dubicz Irsai Olivér 2017

  1100 Ft

  Száraz mátrai fehérbor. Illatában egy virágzó bodzabokrokkal teli mező bujasága csábít. Íze bódító, mintha virágcsokorba harapnánk. A fajta egyik klasszikusa került a poharunkba.

 • Paulus Molnár Borház F&C Irsai Olivér 2017

  990 Ft

  Száraz móri fehérbor. Bár az irsainak nem fajtajellege az ásványosság, a móri borvidék meszes részein mégis meg tudnak jelenni ezek a jegyek; az acéltartályos érlelésnek köszönhetően kifejezetten jól érezhető muskotályos gyümölcsössége.

 • Katona Sauvignon Blanc Mogyorós 2016

  1800 Ft

  Balatonboglári száraz fehér Sauvignon Blanc. Botrytis-es szemekkel szüretelt tétel, mely gazdag ízeket hordós jegyek egészítenek ki. A 40% acéltartályos rész szép savakkal frissíti fel ezt a tartalmas, különleges tételt a Mogyorós dűlőből.

 • Teleki Villány Petit Verdot 2014

  1200 Ft

  Villányi száraz vörösbor. Különleges szőlőfajta, amely a bordeux-i borvidékről származik. Későn érik, így meghálája a türelmet és a vénasszonyok nyarának melegét. Mélyvörös színéhez ibolya és gyümölcsös ízjegyek párosulnak.

 • Kamocsay Prémium Pinot Gris 2015

  1700 Ft

  Prémium száraz fehér szürkebarát. Különleges bor, mely telt, krémes, harmonikus és zamatgazdag karakterével lenyűgöző élményt ad, még azoknak is, akik nem feltétlenül hívei a szürkebarátnak. Szinte mézes illatú, nagyon vonzó ízképe szinte édesbor benyomását kelti, az átlagnál koncentráltabb, ugyanakkor ropogós savú bor.

   

   

   

 • Porgányi Tokaji Furmint, félédes 2016

  1500 Ft

  Tokaji félédes fehérbor. Illatában vissza köszön a szőlővirág, üde zöldalma, barack és vegetális jegyek. Ízében megmutatkozik az alma, zöldalma, ropogós savak. Testes, intenzív lecsengésű bor. Ezt a gyönyörű és friss kombinációt a furmint szőlőfajtának köszönhetjük.

 • Cseri Pannonhalmi Merlot 2015

  5400 Ft

  Pannonhalmi száraz vörösbor. Nagyon gyümölcsös vörösbor mind illatban, mind ízben. Enyhén rumos jegyek, lágy textúra, gyógynövényesség, lágy csokoládé. Kellemesen telt gyümölcsök, lágy tanninszerkezet.

 • Brigád Vén Kecske Ezerjó 2016

  2700 Ft

  A móri Vén- hegy és Kecske- hegy idős tőkéiről szüretelt Ezerjóinak házasításával készült száraz fehérbor. A kecske- hegyi termés acéltartályban , a vén- hegyi termés 500l- es használt tölgyfahordóban erjedt. A két tételt 5 hónapos finomseprős érlelést követően házasították.

 • Joó Tamás Joókedv Kékfrankos Rosé 2017

  1620 Ft

  Villányi száraz Kékfrankos Rosé. 100% kékfrankos szőlőből készült,2017 szeptember közepén szüretelve. Friss, üde, gyümölcsös illatokkal, epres-málnás ízjegyeivel egy kiváló könnyed, friss rosé.

 • Grand Tokaj Kővágó Furmint 2015

  4490 Ft

  Száraz tokaji fehérbor. A borban található hűsítő jelleg szépen keveredik a Furmint szőlő zamataival, melyet kiegészít a mádi Kővágó dűlő ásványossága. Az újhordós erjesztésnek és érlelésnek köszönhetően ízében jelen van egy szép füstösség, a Furmint szőlő testessége és karaktere vibráló grapefruitos gyümölcsösséggel párosulva jelenik meg.

 • Takler Cabernet Franc 2016

  2500 Ft

  Szekszárdi száraz vörösbor. Ha egy best buy bort szeretnél az évjárat legszebb szőlőfajtájából, amely nem ijed meg egy tartalmasabb ételtől
  sem.

 • Teleki Villány Kékfrankos 2015

  1500 Ft

  Villányi száraz vörösbor. Színe közepesen intenzív rubin, illatában érett meggy és áfonya dominál. A gyümölcsös zamatok a kortyban is folytatódnak, lekerekedett, hosszú utóíz jellemzi. Kisebb részben hordóban, nagyobb részben reduktív módon érleltük.

 • Tiffán’s Merlot 2013

  3420 Ft

  Mély rubin színű, testes villányi Merlot sok gyümölccsel. Elegáns cserzőanyag, harmonikus savak jellemzik, bársonyossága könnyen szerethetővé teszi, nem mindennapi élményt nyújtva a testes borok kedvelőinek.  Villány leghíresebb dűlőiből származó borok házasítása. Egy igazi gyümölcsbomba, nagy testtel, szép szerkezettel.

 • Folly Arborétum Muscat Ottonel 2017

  1800 Ft

  A Folly Muscat Ottonel fehérbor könnyed és száraz de egészen kicsit édeskés íz jegyeivel meghódítja a kóstoló ajkakat. Tele van virággal, nektárral, szénás, enyhe mézes, mazsolás, narancsos és citromfüves csuda zamatokkal. Az egyik leg frissítőbb, élénkítőbb hatású könnyű, de finom bor. Savai és a cukor tökéletes hamóniát mutat. Könnyű beleszeretni, csak egy palackot kell felnyitni, és már el is csavarta a fejünket!

 • Havas&Timár Franom, szűretlen 2014

  3500 Ft

  Szűretlen száraz vörös Cabernet Franc a Havas&Timár pincészettől. Csak a fenolosan teljesen érett, barna maggal rendelkező, egészséges gyümölcs kerülhetett a szüretelőládákba. Hagyományos préselést követően, az újbort ülepítették és gravitáció segítségével fejtették a színbort hordóba. Az érlelés új és használt barrique-ban történt, 23 hónapon keresztül.

 • Hertzka Pinocsiccsó 2016

  1500 Ft

  Enyhén parfümös és virágos illattal rendelkező telt fehérbor, mely ízében szépen hozza a körtés, almás jegyeket. Üde, harmonikus és friss tétel, mely többek közt élénk savaival hívja fel magára a figyelmet.

 • Folly Arborétum Cédrus 2016

  2250 Ft

  Tiszta, finoman hordós, őszibarackos, visszafogott és nagyon elegáns száraz badacsonyi fehérbor. A Cédrus az arborétum egyik meghatározó növényéről kapta a nevét. Olaszrizling és szürkebarát házasítása azarborétum szőlőjéből.

 • Vértes Birtok Pinot Noir Reserve 2015

  2200 Ft

  Etyeki száraz vörösbor. Kiváló évjáratból származó fűszeres illatú, testes, zamatos, hosszú érlelési potenciállal rendelkező behízelgő bor, amely 1 évet töltött hordóban.

 • Pántlika Bársony Cabernet Franc 2015

  2950 Ft

  Balaton-felvidéki száraz vörösbor.  Közepesnél mélyebb intenzitású rubinvörös színnel, gyümölcsös illattal, a Cabernet franc-ra jellemző piros bogyós érett gyümölcsök ízeivel fogad bennünket. A kortyot kedvesen lágy tanninok kísérik, melyek kiemelik a gyümölcsös zamatot.

 • Havas&Timár Pinot Noir szűretlen 2016

  2700 Ft

  Szűretlen száraz vörös Pinot Noir. Második évjárata ennek a kényes szőlőfajtának. Két területről szüretelték szőlőt, a hagyományos préselést követően, az újbort ülepítették és gravitáció segítségével fejtették a színbort 225 literes, harmadtöltésű hordókba, melyekbe 12 hónapot érlelték. Szüretlenül palackozták.

 • Maul Blonde 2017

  2000 Ft

  Villányi száraz fehérbor.

 • Katona Mi Újság (Sauv. Blanc) 2017

  900 Ft

  Balatonboglári száraz fehér Sauvignon Blanc. Kacér, friss, gyümölcsös, kerek, reduktívan, szép savakkal, karakteres ízjegyekkel.

 • Maczkó Róbert Chardonnay 2017

  1350 Ft

  Villányi száraz klasszikus fehérbor.  Megfelelően érett szőlőből készült gazdag zamatú bor. Finom savai
  és kellemes gyümölcsössége szépen harmonizálnak egymással.

 • Gróf Buttler GB Bikavér 2013

  1670 Ft

  A Bikavér Eger legfontosabb házasított száraz vörösbora, a Gróf Buttler pincészetnél kiemelt szerep jut neki. A Bikavér készítéséhez mindig a termőterület legjobb részeiről válogatják a szőlőt.

 • Koch Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Barrique 2013

  1600 Ft

  Kis fahordóban érlelt karakteres száraz vörösbor. Komplex, mégis inkább gyümölcsös bor. Saját termelésű legjobb szőlőinkből, kézzel szüretelt, gondos válogatás után készített prémium minőségű bor.

 • Tiffán’s Portugieser 2016

  1620 Ft

  Száraz vörös villányi portugieser. Ez a fajta Villány védjegye, tradicionális fajtája. Friss, üde, lágy, kevés cserzőanyagot tartalmazó, fiatalon is könnyen fogyasztható bor. Egy bor, melyben mindig a primőr illatok és ízek uralkodnak, egy bor, mely mindig öreg nagy hordókban (és soha nem barrique-ban) érik.

 • Dubicz Kékfrankos Rosé 2017

  1100 Ft

  Száraz mátrai rosé. Elegáns diszkrét halvány színű, illatában finom összetett gyümölcsösség, briliáns ropogós savakkal övezve. A három fajta tökéletes kiegészülése. Gasztronómiai helye a könnyű előételek, saláták, finom sonkafélék mellett ideális.

 • Katona Chardonnay Bánom-hegy 2016

  1800 Ft

  Balatonboglári Chardonnay száraz fehérbor. Reduktív, barrique és battonage eljárással is készítettük ezt az igazán különleges, testes, vajas, krémes, vaníliás, gyümölcsös, komplex száraz fehérbort a Bánom-hegyről. Nagy test, harmonikus ízek a szájban, izgalmas illatok gyümölccsel, fás jegyekkel.

 • Teleki Villány 2,5 bar Rosé Cuvée 2017

  1200 Ft

  Villányi száraz gyöngyöző rosé cuvée. 2,5 bar nyomás gondoskodik kedvelt rosé borunk frissességéről, amelyben játékos szénsav fokozza a gyümölcsök ízeit, a bor fiatalos karakterét.

 • Csernyik Szürkebarát 2016

  1400 Ft

  Mátrai száraz fehérbor. Világos aranysárga szín, egészen halvány rózsaszínbe hajló széllel. Illatában hamvas őszibarack, banán, sárga virágok és hűs tengeri fuvallat. Telt korty, kis kesernye, közepesen hosszú sós lecsengés.

 • Tűzkő Birtok Kékfrankos Rosé 2017

  1100 Ft

  Kézzel szüretelt alapanyagból, reduktív technológiával készült kiváló rosé, mely az átlagos rosék-tól eltérően hosszabb ideig megtartja potenciálját.

 • Tűzkő Birtok Grüner Veltliner 2017

  1200 Ft

  Száraz fehér Zöldveltelini. Kézzel szüretelt alapanyagból, reduktív technológiával készült szép savakkal rendelkező fehérbor.

 • Vineas Tenkes Vineas Cuvée 2015

  3500 Ft

  Villányi száraz vörös Cuvée. Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot szőlőből készült borok házasítása tette Prémium kategóriájúvá. Jól ötvöződik benne a Sauvignon erőteljességével, a Franc eleganciájával és a Merlot gyümölcsösségével. Másfél barrik hordós érlelés eredményezte a komplexitásáát.

 • Vineas Tenkes Villányi Hárslevelű 2016

  1750 Ft

  Villányi száraz fehérbor. A villányi borvidék nyugati végén szüretelt szőlőből készült et a hárslevelű, mely ezen a borvidéken kissé felesédbe merült. Szabályozott erjesztés után néhány hónap finom seprőn tartás után került palackba. Felnyitás után jót tesz neki egy kis levegőztetés a pohárban. Illata hársvirágra, íze mézre emlékeztet.

 • Koch Apukám Bora Furmint 2012

  6270 Ft

  Villányi száraz fehér furmint.

 • Fáncsi Hegyi Pince Irsai Olivér 2017

  1300 Ft

  Zöldessárga színű, muskotályos illatú száraz fehérbor. Harmonikus savakkal rendelkezik.

 • Tokajicum Late Harvest 2013

  2240 Ft

  Késői szüretelésű édes fehérbor.  A 2017-es VinAgora Borversenyen aranyérmet nyert! Rendkívül gazdag illat és ízvilág jellemzi, amelyben a jelentősebb komponensek a csonthéjas gyümölcsök, aszalt kajszi, a birs és a füge.

 • Vineas Tenkes Momentum Cuvée 2015

  1750 Ft

  Villányi klasszikus száraz vörösbor. A Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot és Portugieser házasításából készült bor egy tartályos érlelésű vörösbor, melynél először a Portugieserre és Merlotra jellemző gyümölcsök érezhetőek.- mint a meggy és a cseresznye, majd az idő előrehaladtával megjelennek a Francra és a Sauvignonra jellemző fűszeresebb íz és illatjegyek is.

 • Joó Tamás Joóbarát Portugieser 2017

  1620 Ft

  Villányi száraz vörösbor.

 • Grand Tokaj Furmint 2015

  1490 Ft

  Száraz tokaji fehérbor. Illatában az érett fehérhúsú barack gyümölcsössége, a szőlővirág üdesége, a hordós érlelésből adódó leheletnyi füstös jelleg és tiszta Furmint karakter köszön vissza. Ízében a karakteres ásványosság sós jegyekkel egészül ki és megjelenik az őszibarack üde gyümölcsössége. Hosszú lecsengésű bor, melyet a kerek savak szépen frissen tartanak.

 • Szent Gaál Rózsája 2016

  1160 Ft

  Könnyed, üde rosé cuvée bor a Szekszárdi Borvidékről. Jellegzetes, piros gyümölcsökre, eperre emlékeztető illatával, zamatával, élénk savtartalmával kellemesen frissítő

 • Maul Zs. Cabernet 2015

  3500 Ft

  Villányi száraz vörösbor, mély, feketébe hajló színnel, nem tolakodó fűszerességgel és érett gyümölcsösséggel. Ízében is ezek a jegyek köszönnek vissza, érett, kerek tanninok jellemzik. 2009-bel méltán nyerte el a Villány Város Vörösbora címet.

 • Teleki Villány Kővilla Válogatás 2012 cuvée

  2500 Ft

  Merlot és Cabernet Franc szőlők boraiból házasított prémium  cuvée, amely gyümölcsös illatokkal és hosszan élvezhető, gazdag, étcsokoládés ízekkel egészíti ki a gasztronómiai élményeket.

 • Kamocsay Prémium Ihlet Cuvée 2015

  1400 Ft

  Hárslevelű, Chenin blanc, Chardonnay házasításával készül száraz fehérbor. A kedves behízelgő illat mögött a harmonikus, sokrétű korty határozza meg a bor elbűvölő karakterét.
  Az MTA Bora 2016, A Semmelweis egyetem legjobb presztízs fehérbora.
  VinAgora-aranyérem, TOP 100 Magyar Bor – legjobb illatos bor.

 • Nyitnikék Borműhely Frizzling 2016

  1100 Ft

  Badacsonyi Olaszrizling gyöngyözőbor.
  Badacsony-Tóti hegy déli lejtőjéről származó, citrusos jegyekkel büszkélkedő, száraz minerális fehérbor, melyet kiegészít kellemes mandulás zamata. Finom jellegzetes illatát kiemelő gyöngyöző buborékai kellemesen kísérik az olaszrizling friss badacsonyi reduktív alternatíváját. Ez az élénkség jól kiemeli a fajta különleges karakterét. Zamatgazdag borunkat élénk, finom savösszetétel jellemzi.

 • Szent Gaál Szekszárdi Bikavér 2015

  1520 Ft

  Szekszárdi száraz vörösbor. Közepesen testes, tüzes, szenvedélyes, köszönhetően a Kadarkának és a Kékfrankosnak. Fűszerességét a Cabernet Franc, gyümölcsösségét a Merlot adja. “Töltsd poharadba és csodát látsz!”

 • Maczkó Róbert Medveálom Rozé Cuvée 2017

  1350 Ft

  Villányi száraz klasszikus Rosé. Igazi könnyed bor, málnás, friss, ropogós – épp, ahogy mi szeretjük!

 • Fáncsi Hegyi Pince Ráadás 2013

  1800 Ft

  Cabernet Sauvignon és Merlot szőlőfajtából készült száraz vörös cuvée. A telt finom gyümölcs illat és ízek mellett megbújik a tölgyfa hordótól kapott finom tanninos íz világ, és ráadásként megjelenik a barrique hordó nagyon kicsit pikáns keserű íze.

 • Dubicz 1014 Sauvignon Blanc 2017

  1450 Ft

  Száraz minőségi mátrai fehérbor. A fajta szelíd bája, ízében a túlzásmentes fajtajelleg – zöld egres, finom bodza – határozott savakkal párosul. Üde zöldfűszeres salátafélék, zöldfűszeres krémsajtok és hasonlók kísérője lehet.

 • Pántlika Cabernet Sauvignon Reserve 2012

  4600 Ft

  Balaton-felvidéki száraz vörösbor. Kézzel válogatott, erősen terméskorlátozott szőlőből készült, ami a Becce-hegy legjobb dűlőjéből származik. Mélybordó színű vörösbor, rendkívül összetett illat és ízvilággal. Szeder, áfonya, dohány, étcsokoládé kavalkádja varázsol el minket nagyon hosszú lecsengéssel. A bort a 3 éves tölgyfahordós érlelés teszi, és a több éves palackos pihentetés teljessé.

 • Cseri Pannonhalmi Rajnai rizling 2016

  2000 Ft

  Száraz, harmonikus, aromagazdag, gyümölcsös, reduktív fehérbor. A Pannonhalmi Borvidéken igazán jól érzi magát a Rajnai rizling, bizonyítja ezt a harmonikus ízvilág.

 • Nyitnikék Borműhely Dekoltázs Szürkebarát 2016

  1100 Ft

  Badacsony-Tóti- hegy déli területéről származó, minerális jegyekben gazdag, száraz szürkebarát fehérbor, amelyet kellemes mézes-virágos illat jellemez. Friss buborékai jól illeszkednek a fajta különleges karakteréhez. Zamatgazdag borunkat élénk, finom savösszetétel jellemzi. A Dekoltázs szép keretben kiemelve mutatja meg a Pinot Grigio friss, badacsonyi, reduktív alternatíváját.

 • Maul Lator 2015

  5000 Ft

  Karakteres, mediterrán illatvilágú száraz villányi vörösbor. Nagyon érett, fekete bogyós erdei gyümölcsök, márkáns, égetett jegyek és férfias tanninok határozzák meg ízvilágát, emellett pedig fekete csokoládéra, dohányra, tölgyes jegyekre emlékeztető aromák dominálnak. Új tölgyfahordóban érlelődött 24 hónapig.

 • Tokajicum Holdvölgy Sárgamuskotály 2016

  1340 Ft

  Tokaji száraz fehérbor. Jól beérett, szép, átválogatott szőlőalapanyagból készült száraz muskotály, melyet a magával ragadó szőlőillat mellett kerek savak és jó egyensúly jellemeznek. Ezt egészítik ki a Holdvölgy dűlőnek köszönhető ízjegyek. Aperitifként és hideg pástétomhoz ajánljuk.

 • Katona Virgonc Rosé Gyöngyöző 2017

  2250 Ft

  Pinot Gris és Pinot Noirból készült száraz gyöngyöző rosé. Egy kiemelkedő, elegáns, teljesen reduktívan készülő, friss, de mégis leheletnyi érettséget, gyümölcsös-fűszerességet, magában rejtő gyöngyöző.

 • Grand Tokaj N8 2015

  1290 Ft

  Hárslevelű és Furmint házasításával készült száraz tokaji fehérbor . Illatát harmonikus íze követi, a Hárslevelű mézes virágosságát a Furmint vitalitása, testessége teszi teljessé.

 • Angyal Érintés 2015 tokaji furmint

  1086 Ft

  Egy igazán az Angyal Pincészetre jellemző Furmint. Rendkívül fogyasztóbarát savak, szép beltartalom, jól eltalált hordózás (10 hónap 3 hl-es médium+), kellemes mineralitás, tökéletes harmónia. Könnyen párosítható ételekhez, de önmagában is nagy élményt nyújt.

 • Folly Arborétum Buboréka 2017

  1800 Ft

  Merlot szőlőből készült Rosé, megbolondítva egy kis széndioxid mesterséges hozzáadásával. Könnyen iható/érthető bor, mely jól behűtve igazi felfrissülést okozhat. Gazdag gyümölcsösség jellemzi.

 • Büttner Úrréti 2015

  2520 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. Az Úrréti egy nagyon ritka szőlőfajta, melyet Kocsis Pál nemesített a Hárslevelű és a Piros Tramini szőlőfajtákból. A korty eleje enyhén fanyar, kitartó savérzettel rendelkezik, majd őszibarackba vált, a talaj adottságaiból fakadó sós, ásványos ízérzet megtartása mellett. Citrusos jegyekkel zárul.

 • Sabar Rajnai rizling 2016

  2510 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. Összetett illatában mediterrán citrusokra emlékeztető jegyek egész sora vonul fel: mandarin, grapefruit, narancs, lime, amelyet őszibarackos, zöldfűszeres, rozmaringos villanások árnyalnak tovább. Lendületes savak, maradékcukor, szép egyensúly.

 • Maczkó Róbert Nagymedve Cuvée 2012

  3780 Ft

  Villányi Védett Eredetű Száraz Prémium Vörösbor. Egy kiemelkedő évjárat három, nagy gondossággal készített borát zártuk palackba 2015. áprilisában: Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc.

 • Fáncsi Hegyi Pince Hajnalpír 2017

  1300 Ft

  Pinot Noir és Kékfrankos házasításából készül száraz rosé. Fiatalos, üde bor, kellemes közép rozé színárnyalattal. Illata eperre, málnára emlékeztet. Friss szomjoltó szamócás ízvilággal.

 • Cseri Pannonhalmi Sauvignon blanc 2016

  2000 Ft

  Friss, ropogós száraz fehér Pannonhalmi Sauvignon blanc, ahogy a nagykönyvben megírták. Egres, citrussal, bodzával, meglepően jó testtel, hosszantartó ízélmény.

 • Takler Syrah 2016

  2300 Ft

  Szekszárdi száraz vörösbor. Ha egy tartalmas, ugyanakkor bársonyos bort szeretnél a mindennapokra, a fajta és a borvidék jellegzetes fűszerezettségével.

 • Tóth Ferenc Kadarka Siller 2017

  1440 Ft

  Egri száraz rosé, 100% kadarka. A Siller technológia lényege, hogy a beszüretelt szőlőt a vörösboros technológiától eltérően csak rövid ideig hagyják a cefrén. A cefrét 4napig áztatták, majd a színlevet levettük és ezt beoltva reduktív körülmények között erjesztették. Erjesztés után lederítették, majd szűrés után február hónapban palackozták.

 • Tóth Ferenc Egri Csillag 2016

  1620 Ft

  Olaszrizling, Királyleányka, Sauvignon Blanc, Hárslevelű, Leányka, Ottonel Muskotály házasításával készült egri száraz fehérbor. 70%-ban Kárpát-medencei fajták alkotják.

 • Dubicz Kékfrankos – Cabernet Franc 2016

  1100 Ft

  Minőségi száraz vörösbor. A cuveénkben a kékfrankos fűszereit és a cabernet gyümölcseit a fahordó használata szépen keretbe foglalta. Egy harmonikus, savban és tanninban is visszafogott vörösbor egy kiváló évjáratból.

 • Vineas Tenkes Villányi Franc 2015

  3900 Ft

  Villányi száraz vörösbor. Tenkes-hegy déli lejtőin szüreteltük magas mustfokkal ezt a Cabernet Franc szőlőt. Bársonyos cserzőanyagai, lágy savai alkotják e prémium kategóriájú bor gerincét. A 1,5 év barrik hordós érlelés tette komplex ízű, jól iható borrá. Íze, illata érett, aszalt gyümölcsökre emlékeztet.

 • Gróf Buttler Viognier 2016

  4570 Ft

  Egri száraz fehérbor. Parfümös, virágos illat, gazdag aromavilág, elegáns textúra és minerális lecsengés jellemzi a bort. Az ikonikus Nagy-Eged hegy felső részéről szüretelt Viognier-ből 1580 palack készült.

 • Büttner Piros Tramini 2016

  1755 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. Ízében az őszibaracké a vezető vonal. Az ásványosság átszövi a bor teljes textúráját. Alig érezhető, finom szénsavasság teszi még frissebbé. Utóízben leheletnyi minerális kesernye és fehérboros fűszeresség teszi izgalmassá. Lecsengése nagyon hosszú.

 • Paulus Molnár Borház Merlot-Pinot Rozé 2017

  1090 Ft

  A két szőlőfajta – Merlot és Pinot Noir – kiválóan kiegészíti egymást; harmonikus telt piros bogyós intenzív gyümölcsös jegyek jellemzik.

 • Sabar Pinot Gris 2016

  1970 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. A korty kerek, finoman krémes, ízében körte, őszibarack, édes citrusok és fűszerek köszönnek vissza. Fajtajelleges, meleg karakterű bor szép savakkal és nagyon jó ihatósággal.

 • Jackfall Grand 2008

  4310 Ft

  Villányi száraz vörösbor. A nagybor. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc a házasítás az alapja, mely komoly, mégsem nehéz testet, nagyon finom tannin struktúrát kölcsönöz a bornak Visszafogott, elegáns, erőteljesen gyümölcsös illat és szájat betöltő gyümölcsös ízvilág jellemzi.

 • Fáncsi Hegyi Pince Pinot Gris 2017

  1300 Ft

  Balatonboglári száraz fehérbor. A rezes színű szőlő, 3 óra héjon áztatás után nyerte el a pinkes rozé színét.

 • Büttner B1 gyöngyözőbor 2016

  2700 Ft

  Irsai Olivér – Kéknyelű gyöngyöző badacsonyi száraz fehérbor. Halvány szalmasárga, ezüst bevillanással. Visszafogott diszkrét illata, magát a szőlővirágot idézi. Megkóstolva visszaköszönnek a citrusos jegyek, sárga húsú
  gyümölcsök. Kis szénsav teszi még üdébbé, az enyhén testes bort.

 • Katona Most Vagy Soha (Zenit) 2016 félédes

  900 Ft

  Balatonboglári Zenit félédes fehérbor. Balatonboglári 100% Zenit termés, teljes érettségben szüretelt szemek, illatában gyümölcsös legfőképpen a sárgabarack dominál, kellemes savérzet, valamint a természetes maradék cukor teszi még kerekebbé a bort.

 • Sziegl Hajósi Kékfrankos 2015

  2700 Ft

  Szűretlen, derítetlen, száraz hajósi vörösbor. Elegáns savérzet, fiatalos tannin, gyümölcsös ízaroma jellemzi. Dűlőszelektált, szigorú válogatással történt a szüret. Spontán erjesztésű, hagyományos fakosaras préssel préselték, 14 hónapig tartó fahordós érleléssel készítették.

 • Csernyik Hárslevelű 2016

  2000 Ft

  Mátrai száraz fehérbor. Nagyon szép, virágillatokkal teli, hűs tavaszi fuvallatra emlékeztető illat. Hársfavirág, aszalt sárgabarack és méz mellett viaszos, földes jegyek. Szaftos, csupa gyümölcs korty, lecsengésében kesernyés barackhéj.

 • Dominium Sárgamuskotály 2017

  1700 Ft

  Mátrai száraz fehérbor.

 • Folly Arborétum Olaszrizling 2016

  1800 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. Illatában a nyár fehérhúsú gyümölcsei köszönnek vissza, elegáns formában. Ezt támasztja alá behízelgő íz világa, jó szövésű teste, amely egyszerre friss és egyszerre társa a balatoni sült halak gazdag körettel készült ételeinek, de fogyaszthatjuk önmagában, kiélvezve a ’terroir’ adta, a fajta által bemutatható mineralitást, valamint élvezhetjük gazdagabb étkezés mellé is.

 • Teleki Villány Chateau Teleki Cabernet Sauvignon 2015

  2300 Ft

  Mély rubin színűr villányi száraz vörösbor. A korty telt, sokrétű és az élénk savtartalom tökéletes harmóniában van a finomszövésű közepes tannin tartalommal. Erdei gyümölcsök izgalmas ízei és finomra hangolt korty jellemzi.

 • Pántlika Rozé és kész 2017

  1590 Ft

  Ahogy a neve is mondja, ez egy könnyű, nyári bor, nem is akar több lenni annál, ő egy Rozé és kész. Zweigelt és Kékfrankos házasítás. Halvány pink színű, könnyed, elegáns savakkal rendelkezik. Illatában és ízében friss piros gyümölcsök, szamóca egy kevés ribizlivel, a korty végén kellemes zamatos, frissítő lecsengéssel.

 • Hertzka Zeusz 2016

  2500 Ft

  Száraz fehérbor a Balatonfüred-Csopak borvidékről. Trópusi gyümölcsök, mangó, licsi kombinációja szinte felrobban az ember szájában. Teljesen reduktív technológiával készült bor, mely kivételes sav-cukor arányával elképesztő élményben részesíti a kóstolót.

 • Fodorvin Aszófői Rajnai rizling 2016

  1530 Ft

  Aszófőn az öreghegyi dűlőben termett száraz fehérbor. Illatában rendkívül sokrétű, előbukkan a birs, barack, fehérvirágok. Az első kortynál érezhetjük a néhány gramm maradék cukrot, ami a határozott savkarakterrel tökéletes harmóniát alkot, eleganciát kölcsönözve a bornak. Tartalmas rajnai rizling gazdag ízvilággal.

 • Cseri Barni’s Riesling 2017

  2000 Ft

  Gyümölcsös, vibráló Moseli típusú száraz fehér pannonhalmi rajnai rizling, friss gyümölcsös, finom savakkal.

 • Csernyik Olaszrizling 2016

  1400 Ft

  Mátrai száraz fehérbor. Gazdag, ásványos, termőhelyi olaszrizling. A lendületes, ízes, szaftos korty, határozott grapefruitos utóízzel búcsúzik.

 • Sabar Hegybor Olaszrizling 2016

  1970 Ft

  Badacsonyi száraz fehérbor. Csobánc-hegy lábánál fekvő, valamint a Bács-hegyen lévő területről szüretelt, csupa gyümölcs bor , enyhe mogyorós, mandulás jegyekkel és leheletnyi ásványossággal.

 • Gedeon Birtok Kékfrankos Rosé 2017

  1200 Ft

  Száraz kunsági rosé. A teltebb rosék közül való. Első megnyilatkozása kissé édeskés, érett piros gyümölcsös; aztán kibomlik a málna, cseresznye páros. Jó savak és visszafogott ízek, mindez szép harmóniába. Ahogy melegszik a pohárban szépen nyílik.

 • Tiffán’s Cabernet Sauvignon 2014

  3120 Ft

  Igazi klasszikus vörös villányi Cabernet sauvignon. A tőkék a történelmi Jammertal dűlőben találhatók. Kézi szüret, irányított acéltartályos erjesztés, kíméletes extrakció és másfél év érlelés teszi szerethetővé ezt a bort. Érett piros gyümölcsök és karakteres savgerinc, a fajtára jellemző fűszeresség.

 • Cseri Pannonhalmi Rajnai Rizling Selection 2015

  2700 Ft

  A Pannonhalmi Borvidék legnaposabb ültetvényéről, válogatott szőlőfürtökből készült elegáns telt száraz fehér Rajnai rizling. Egyaránt külön figyelemmel kísérve a szüret időpontjának kiválasztását és a hordós érlelést.

 • masfeles

  Másfeles

  3000 Ft

  Egy 30 fős, ültetett, játékos, vezetett kóstolón megnézzük, mit tudnak a magnum palackok! Február 26-án, a Magyar QTR-ben.

 • matrai majus

  Mátrai Május

  5000 Ft

  Második legnagyobb borvidékünk összes jelentős borászata egy nagy kóstolón. Május 25-én, a Stefánia Palotában!